Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka warzywna w stylu azjatyckim, z sezamem i olejem sezamowym.
...ale pyszny.
Odsłon: 689
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 68
Polecam.
Odsłon: 615
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 345
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 147
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5116
...ale pyszny.
Odsłon: 689
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 68
Polecam.
Odsłon: 615
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 345
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 147
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5116
Składniki
Kapustę szatkujemy. Marchew, selera i kalarepę ścieramy na wiórki. Dodajemy sezam. Składniki na sos mieszamy. Podgrzewamy w garnku, ale nie doprowadzamy do wrzenia. Gorącym sosem polewamy warzywa i dokładnie mieszamy. Wstawiamy do lodówki na co najmniej godzinę. Podajemy do obiadu lub jako samodzielny posiłek.