Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 210
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3300
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 210
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3300
Składniki
Cebulę, paprykę czerwoną i ogórki konserwowe pokroić w kostkę, dodać groszek konserwowy, pokrojone suszone pomidory i drobno pokrojonego selera naciowego. Surówkę wymieszać i doprawić do smaku. Sos: Wymieszać jogurt naturalny z musztardą :))
Surówkę podawać polana sosem. Można też wlać sos do sałatki i całość wymieszać. Smakuje równie dobrze.