Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i słodka.
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 9695
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 126
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 710
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 133
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 94
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 9695
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 126
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 710
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 133
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 94
Składniki
Selera wyszoruj, obierz, opłucz, zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Jabłka obierz i pokrój na drobne kawałeczki. Jabłka i selera już podczas ucierania skraplaj sokiem z cytryny, by nie ściemniały.
Wymieszaj selera, jabłka, orzechy i rodzynki. Dodaj śmietanę, ewentualnie cukier. Udekoruj surówkę dorodną połówką orzecha.