Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na surówki z nowalijek.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Wykonanie: Sałatę opłukać, dobrze oczyścić, porwać na kawałki, skropić sokiem z cytryny do smaku, ułożyć w salaterce, połączyć z pokrojoną rzodkiewką, pomidorami i ogórkami. Z podanych składników przygotować sos i polać surówkę.