Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 211
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 211
Składniki
Pory pokroic,posolić skropić sokiem z cytryny i wymieszać Obrane jabłka zetrzeć na grubej tarce bezpośrednio do porów i odrazu wymieszać-aby nie zciemnialy.Dodać smietanę i płaską łyżkę cukru Wymieszac -w razie potrzeby doslodzić ma mieć słodko kwaskowy smak.Smacznego