Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna, prosta i szybka ;-D
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 119
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 119
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Składniki
Umyte, oczyszczone z nasion papryki kroimy w ,,makaronik'', im cieniej tym surówka będzie smaczniejsza. Cebulę kroimy w bardzo cienkie piórka, natomiast czosnek trzemy na tarce o drobnych oczkach. Do pokrojonych warzyw, dodajemy posiekaną zieleninę, śmietanę i przyprawy.
Składnik dokładnie łączymy i podajemy nie później niż 15 minut po przygotowaniu. Smacznego !!!