Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka i prosta w przygotowaniu surówka z młodej kapusty. Moje ulubione wiosenne warzywo. Najlepszy dodatek do obiadu. Surówka jest dobra w smaku również na drugi dzień.
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 56
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24028
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 111
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 56
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24028
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 111
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, marchewki i jabłko obrać i zetrzeć na tarce. Szczypiorek i koperek drobno posiekać. Wszystko dokładnie wymieszać w misce i dodać pozostałe składniki, czyli sok z cytryny, oliwę, ocet, cukier, sól i pieprz. Jeszcze raz dokładnie wymieszać. Surówkę wstawić na godzinę do lodówki, żeby smaki się połączyły, następnie wyjąć, wymieszać i ewentualnie doprawić. SMACZNEGO!!!