Surówka z młodej czerwonej kapusty

Surówka z młodej czerwonej kapusty
> 5-6 os.
> 15 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: Kardamonovy
Surówka z młodej czerwonej kapusty

Składniki

  • 1 główka młodej czerwonej kapusty
  • 2 marchewki
  • 1 pęczek koperku
  • 2 łyżki oliwy extra virgin
  • sok z połowy cytryny
  • szczypta cukru
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

  1. Kapustę obieramy z brzydkich zewnętrznych liści, szatkujemy ją. Dodajemy do niej starte na grubych oczkach marchewki, poszatkowany koperek, oliwę, sok z cytryny, cukier, sól i świeżo mielony pieprz. Mieszamy.

Komentarze do przepisu (2)

Bellapi 12 czerwca 2017
pysznie i świeżo :)
GREGORHSPEED 13 czerwca 2017
<3
Składniki
  • 1 główka młodej czerwonej kapusty
  • 2 marchewki
  • 1 pęczek koperku
  • 2 łyżki oliwy extra virgin
  • sok z połowy cytryny
  • szczypta cukru
  • sól
  • pieprz
Składniki