Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta surówka z trzech składników-marchewki, jabłka i ananasa, polana przepysznym sosem. Najlepszy dodatek do dań z drobiu, polędwiczek wieprzowych, cielęciny.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 26
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 134
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 26
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 134
Składniki
Marchew i jabłko obieramy. Marchew ścieramy na tarce o drobnych oczkach, jabłko na tarce o dużych oczkach. Ananasa kroimy w drobne cząstki. Przekładamy wszystko do miski, skrapiamy sokiem z cytryny. Śmietanę łączymy z solą, cukrem i syropem z ananasa. Mieszamy i polewamy nią surówkę. Wstawiamy do lodówki na 15-20 minut. Surówka z marchewki i ananasa w sosie śmietanowym gotowa!