Surówka z kiszonej kapusty z żurawiną

Surówka z kiszonej kapusty z żurawiną
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: Maudie
Szybka,zdrowa surówka do obiadu:)

Składniki

Przygotowanie

  1. Kapustę kroimy by była drobniejsza.
    Cebulę kroimy w cienkie piórka.
    Gruszkę ścieramy na tarce o grubych oczkach.
    Orzechy siekamy.
    Wszystko przekładamy do miski,mieszamy dodając żurawinę i olej.
    Odstawiamy surówkę na min. 2-3 godz. a najlepiej na całą noc do lodówki,smacznego.

Komentarze do przepisu (12)

Konto usunięte 07 listopada 2013
Kapitalna, połączenie smaków bardzo fajne i bardzo smaczne, zabieram do obowiązkowego wykonania :))
szczotka_od_kija 07 listopada 2013
Zgadzam się Przedmówczynią:), bardzo fajne połączenie smaków!:)
Ewaaa 07 listopada 2013
zdecydowanie potwierdzam słowa przedmówczyń, z chęcią skubnęłabym na spróbę ! :)))
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki