Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kolejna propozycja na szybką, smaczną i prostą surówkę. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do dań głównych, czy też grilla, którego w weekend z pewnością wielu z nas rozpali. Pewnie każdy z Was ją zna, ale urozmaiciłam ją sosem musztardowym. Zapraszam.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 74
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 80
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 74
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 80
Składniki
Kapustę pokroić. Marchew, pietruszkę i jabłko obrać, następnie zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Koperek umyć i drobno posiekać. SOS Musztardę wymieszać z wodą i olejem. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, zalać sosem musztardowym i wymieszać. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, zalać sosem musztardowym i wymieszać. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Smacznego :)