Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka pasuje do właściwie wszystkich dań, idealna na grilla i imprezę. Sprawdza się też jako samodzielne danie.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 117
Polecam.
Odsłon: 200
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 117
Polecam.
Odsłon: 200
Składniki
Kapustę oczyścić, poszatkować i posolić. Po 2 godz. odcisnąć. Ogórki pokroić w plastry. Pomidory sparzyć, zdjąć skórkę i pokroić w ósemki. Szczypiorek posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, dodać orzechy lub nie, sok z cytryny i oliwę. Przyprawić do smaku. Przed podaniem udekorować.