Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polecam surówkę do drugiego dania lub jako samodzielną przekąskę.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 157
Polecam.
Odsłon: 256
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 80
...ale pyszny.
Odsłon: 347
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 157
Polecam.
Odsłon: 256
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 80
...ale pyszny.
Odsłon: 347
Składniki
Kapustę pekińską myjemy, osuszamy i szatkujemy. Paprykę kroimy w kostkę. Kukurydzę odsączamy z zalewy. Pora kroimy w pół księżyce. Wszystkie składniki przekładamy do miski. Składniki sosu mieszamy ze sobą i polewamy warzywa. Następnie mieszamy. Doprawiamy według gustu. Podajemy do drugiego dania lub jako osobna przekąska.