Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i lekka surówka do obiadu.Serdecznie polecam:)
Polecam.
Odsłon: 107
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 21
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 517
Polecam.
Odsłon: 107
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 21
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 517
Składniki
Kapustę drobno pokroić lub zeszatkować. Ogórki wraz z łupką zetrzeć na grubych oczkach tarła. Koperek posiekać. Kapustę i ogórki posolić 1/2 łyżki soli. Wymieszać i odstawić na pół godz. Odcisnąć wodę jaką puściły warzywa. Dodać posiekany koperek oraz jogurt. Wymieszać i gotowe. Smacznego życzę!