Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze smaczna i zdrowa. Prosta, szybka i łatwa w wykonaniu. Pasuje prawie do każdego dania obiadowego.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1425
Polecam.
Odsłon: 224
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 32
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 247
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7988
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1425
Polecam.
Odsłon: 224
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 32
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 247
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7988
Składniki
Przygotowujemy odpowiedniej wielkości miskę. Oddzielamy liście kapusty pekińskiej, wykrawamy głąb i je szatkujemy . Następnie myjemy i obieramy marchewkę, jabłko z gniazda nasiennego i ścieramy tarką na dużych oczkach. Cebulę kroimy w półtalarki, przygotowujemy sos. Wszystko razem łączymy i podajemy jako przystawkę do drugiego dania. Szybko znika.