Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, prosto przygotujesz surówkę z warzyw do dania mięsnego na niedzielny obiad. Zioła dodane do warzyw nadają wyrazisty smak surówce.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10040
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 940
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 296
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10040
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 940
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 296
Składniki
1. Kapustę drobno kroję, kukurydzę odlewam z zalewy, ogórki kroję w pół plasterki, koperek drobno siekam.
2. Do naczynia przekładam majonez, jogurt, dodaję obrany, przeciśnięty przez praskę czosnek, wsypuję pieprz, sól, zioła, dokładnie mieszam i łączę z warzywami.
3. Sałatka gotowa. 4. Smacznego.