Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo smaczną surówkę z kiszonej kapusty i innych warzyw oraz delikatnie kwaśnego jabłka, ale bardzo soczystego jabłka. Surówka taka była często przygotowywana do obiadu w moim rodzinnym domu , a teraz często gości na moim stole.
miska, tarka, talerzyki, obręcz do ułożenia surówki,
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 31
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 31
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Składniki
Kapustę kiszoną wypłukać, ( gdyby była zbyt kwaśna) osączyć. Przełożyć do miski. Marchewkę i jabłko obrać a następnie zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać do kapusty. Dodać również obraną pokrojoną w drobną kostkę cebule oraz posiekany koperek zielony. Przygotowaną kapustę razem z przygotowanymi warzywami przełożyć do dużej miski, dodać przyprawy do smaku oraz olej i dokładnie wymieszać. Gotową surówkę ułożyć na talerzykach. Podawać do obiadu.