Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kiszonej kapusty to pyszny dodatek obiadowy, zawierający dużo witaminy C , teraz kiedy zaczynają się chłodne dni dobrze jest jej dużo spożywać. Dlatego dzisiaj prosty przepis na pyszną surówkę. Polecam
miska, tarka, nóż, łyżka, deska do krojenia,
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 153
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 66
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1095
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 153
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 66
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1095
Składniki
Kapustę kiszoną opłukać jeżeli jest zbyt kwaśna, pokroić jeżeli zbyt długa. Przełożyć do większej miski, dodawać pokrojoną w kostkę cebulę, oczyszczone z gniazd nasiennych i pokrojone w mniejszą kostkę papryki , obraną ,startą na tarce o dużych oczkach marchewkę, pokrojoną w kostkę lub półplasterki rzodkiewkę oraz obrane starte na tarce o dużych oczkach jabłko. Całość połączyć z oliwą, doprawić do smaku dużą szczyptą cukru oraz solą i świeżo mielonym pieprzem. Wymieszać do połączenia składników. Smacznego.
Surówka gotowa do podania.