Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka po zrobieniu może stać nawet kilka dni, a z dnia na dzień będzie coraz smaczniejsza.
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 136
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 265
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 107
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 136
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 265
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 107
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Składniki
Kapustę poszatkować. Marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę pokroić w piórka. Powyższe składniki zasypać 1/3 szkl. cukru, wymieszać i zostawić na 1 godzinę.
Zalewę zagotować i gorącą zalać kapustę. Wymieszać. Przykryć i włożyć do lodówki. Po ok 1 godz, surówka jest gotowa do spożycia. Smacznego.