Surówka z kalarepy w wersji koperkowej

Surówka z kalarepy w wersji koperkowej
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: biurwa
Idealna na gorące dni, bardzo soczysta, lekka pełna wiosennych smaków. W sam raz do grilla czy wiosenno-letniego obiadu

Składniki

Przygotowanie

  1. Warzywa myjemy i obieramy, usuwamy zwłaszcza twardą część z kalarepy.
    Kalarepę i ogórek ścieramy na tarce, cebulkę i koperek drobno kroimy, dodajemy sól, pieprz, cukier, ocet, dokładnie wszystko mieszamy i gotowe.
    Najlepiej smakuje jak jest dobrze schłodzona.

Komentarze do przepisu (2)

Konto usunięte 15 czerwca 2015
uwielbiam kalarepkę pod każdą postacią :)
GREGORHSPEED 15 czerwca 2015
Samo zdrowie <3
Składniki
Składniki