Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne połączenie trzech składników: kalarepy, rzodkiewek i jabłka plus sok z cytryny i cukier i pyszna surówka gotowa.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 857
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 147
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9266
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 857
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 147
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9266
Składniki
Rzodkiewki dokładnie oczyszczamy lub obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej lub kroimy w cienkie plasterki. Kalarepę i jabłko obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach i skrapiamy sokiem z cytryny. Dodajemy cukru do smaku, mieszamy i odstawiamy na kwadrans. Do surówki możemy dodać odrobinę oliwy.