Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialna w smaku surówka z kalafiora i marchewki. Lekka, chrupiąca, polana dressingiem na bazie majonezu i miodu. Cudownie komponuje się z pieczonymi mięsami, rybami oraz daniami wegetariańskimi.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 102
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3340
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1192
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 102
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3340
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1192
Składniki
Kalafior płuczemy pod zimna wodą, dzielimy na różyczki, marchewkę obieramy, warzywa ścieramy na tarce. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę. Natkę pietruszki i koperek siekamy. Wszystkie składniki przekładamy do miski.
Do miseczki dodajemy majonez, sok z cytryny, miód oraz przyprawy. Wszystko razem mieszamy.
Surówkę polewamy dressingiem, mieszamy.