Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo smaczną surówkę z kapusty czerwonej w połączeniu z porem i pysznym startym jabłkiem. Surówka szybka i prosta w przygotowaniu.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1133
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 176
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 370
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1133
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 176
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 370
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć a następnie poszatkować. Por tylko biała część pokroić w pół plastry. Obrane i oczyszczone z gniazd nasiennych jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystkie składniki przełożyć do miski i dokładnie wymieszać. Dodać sok z cytryny, cukier, pieprz i sól , a na samym końcu oliwę. Ponownie wymieszać i zostawić na 20 minut w celu przegryzienia smaków.