Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle prosta w przygotowaniu, ale pełna smaku surówka. Wystarczy poszatkować kapustę, zetrzeć marchewkę, posiekać zioła, wszystko połączyć z sosem. Prawda, że proste? Mimo niewielkiego czasu, jaki poświęcisz na zrobienie surówki, smak zwala z nóg. Gwarantujemy, że będziesz często wracać do tego przepisu.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 25
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 272
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1196
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 119
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 25
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 272
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1196
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 119
Składniki
Czerwoną kapustę drobno poszatkuj i przełóż do dużej miski. Marchewkę umyj, obierz i zetrzyj na dużych oczkach.
Pęczek koperku i pietruszki niedbale posiekaj. Czerwoną cebulę pokrój w drobną kostkę.
Warzywa przełóż do większej miski. Dodaj majonez, obydwie musztardy, miód, sok z cytryny i wszystkie przyprawy. Całość dokładnie wymieszaj.
Na samym końcu posyp surówkę posiekanymi migdałami.