Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym roku posiałam kolorowe buraczki,wyrosły białe,żółe i różowe,są bardzo dekoracyjne.Smakuja tak jak nasze tradycyjne czerwone buraczk.
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 307
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 280
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 91
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 307
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 280
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 91
Składniki
surowe buraki zetrzeć na tarce o grubych oczkach,paprykę pokroić w kostke i dodać do buraczków,cebulę ze szczypiorkiem i czosnek,pokroić drbno,koperek i natkę posiekaći wrzucić do buraczków
surówkę doprawić solą ,pieprzem,dodać sok z cytryny,cukru do smaku i 3 łyzki oleju,surówka doskonale pasuje do potraw z grilla,pieczonych mięs itd