Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta pyszna surówka zachwyci was swoja prostota i smakiem. Idealny dodatek do każdego obiadowego dania. Smacznego!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Kapustę pokroić w mniejsze kawałki lub poszatkować. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Kapustę i marchewkę przełożyć do miski i zasypać sola. Dobrze wymieszać i odstawić na 30 minut aby kapusta wypuściła sok i zmiękła.
W międzyczasie przygotować sos: W szklance umieścić olej, ocet, przyprawy oraz czosnek i dobrze wymieszać. Kiedy kapusta już zmięknie, zalać ja przygotowanym sosem i dokładnie całość wymieszać. Kapustę najlepiej jest przygotować kilka godzin wcześniej, aby wszystkie smaki miały szanse się przegryźć. Smacznego!