Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubicie surówkę z białej kapusty podawana w chińskiej restauracji, to na pewno ten przepis przypadnie Wam do gustu. Surówka zrobiona samodzielnie w domu jest jeszcze smaczniejsza niż ta z restauracji.
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 45
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2257
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 258
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1593
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 45
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2257
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 258
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1593
Składniki
Kapustę umyć i usunąć z niej brzydkie liście a następnie poszatkować. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebule pokroić w piórka a paprykę w cienkie paseczki.
Składniki na zalewę zagotować w garnuszku i przestudzić. Schłodzoną zalewą zalać przygotowane warzywa i dobrze wymieszać. Miskę z surówką przykryć i odstawić do lodówki na minimum 6 godzin. Smacznego!