Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i aromatyczna surówka na bazie korzenia selera, z dodatkiem jabłka i orzechów. Polecam ją szczególnie do dań z drobiu.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 50
Polecam.
Odsłon: 64
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 50
Polecam.
Odsłon: 64
Składniki
Seler dokładnie obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, a następnie skropić sokiem z cytryny (zapobiegnie to ciemnieniu selera).
Obrane jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach i wymieszać z selerem.
Orzechy lekko posiekać, dodać do surówki i połączyć całość z majonezem. Doprawić solą i pieprzem.