Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli z cykorii liściastej. Dodatek odrobiny miodu przełamuje naturalną goryczkę.
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 56
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 44
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 74
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 56
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 44
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 74
Składniki
Cykorię najlepiej poszatkować nożem, jeszcze machewka i odrobina szczypiorku. Sos najłatwiej przygotować w słoiczku, dodać składniki- przeciśnięty, lub straty czosnek, i potrząsnąć. Utworzy się ładna emulsja. Oczywiście można dodać więcej soku z cytryny, soli, czy miodu, według upodobania.
Smacznego :)