Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tą surówkę robi moja mama i pozostali członkowie rodziny. Bardzo ją uwielbiamy jest prosta i przepyszna czuć w niej niezapomniany smak. Bardzo smaczna!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Kapustę posiekać. Jabłka ostrugać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Por drobno pokroić.
Wszystkie składniki wymieszać dodając sól i majonez, to wszystko ponownie wymieszać i odstawić na 5-10min.