Surówka marchwiowo-jabłkowa z orzechami

Surówka marchwiowo-jabłkowa z orzechami
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Maudie
Zdrowa,szybka i lekka surówka

Składniki

Przygotowanie

  1. Jabłka myjemy i kroimy w kostkę,skrapiamy sokiem z cytryny.
    Marchew i seler myjemy i ścieramy na tarce o dużych oczkach a następnie łączymy z pokrojonym jabłkiem i posiekanymi orzechami.
    Jogurt mieszamy z miodem,doprawiamy pieprzem,solą i mieszamy z surówką.
    Gotową surówkę posypujemy posiekaną natką pietruszki,smacznego.

Komentarze do przepisu (7)

maly-wodnik 04 czerwca 2013
Pyszne na pewno !
szczotka_od_kija 04 czerwca 2013
mmmmmmmmmm, pyszota!
kacper1970 04 czerwca 2013
Jest tak smaczna że można ją samą jeść.
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki