Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I kolejna surówka wykonana prze ze mnie specjalnie dla was, może zachęci was do przygotowania jej samodzielnie aby mieć do drugiego dania i nie tylko
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1544
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1274
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 70
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1544
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1274
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 70
Składniki
Dymkę ze szczypiorem pokroić drobno, nasolić i ucisnąć aby całość zmiękła, następnie wkroić obie sałaty i wymieszać
Następnie wkroić rzodkiewki oraz pomidory, delikatnie jeszcze dosolić i wymieszać
Po wymieszaniu wszystkiego wsypać cukier, wlać ocet wymieszać i odstawić na 5 minut, po wyznaczonym czasie dodać śmietanę i kolejny raz wymieszać. Taka sałatka również nadaje się na grill