Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta, chrupiąca surówka, która sprawdzi się zarówno dodatek do pieczonej ryby, jak i smażonego kotleta. Można ją podać z majonezem lub w nieco lżejszej wersji z oliwą, miodem i sokiem z cytryny.
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 122
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 13428
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 99
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 54
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 122
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 13428
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 99
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 54
Składniki
Kapustę opłucz i drobno poszatkuj.
Pora umyj, odetnij końcówkę, przekrój wzdłuż na pół i pokrój w cienie półplasterki.
Marchewki obierz i zetrzyj na tarce na grubych oczkach.
Jabłko obierz i zetrzyj podobnie jak marchewkę - na tarce z grubymi oczkami.
Wszystkie składniki przełóż do miski, dopraw solą oraz pieprzem i wymieszaj ze sobą.
W miseczce połącz oliwę z miodem i sokiem z cytryny lub octem jabłkowym. Surówkę z kapusty i pora polej sosem. Ponownie wymieszaj składniki.