Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6045
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 142
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 307
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6045
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 142
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 307
Składniki
Gotujemy makaron ale tak na pol twardo(wtedy po polaczeniu z reszta skladnikow nie zrobi sie z niego ,,papka''''). Gotujemy jajka na twardo, studzimy, kroimy je w srednia kostke. Ogorki i pomodora rowniez kroimy w kostke.mieszamy wszystkie skladniki, dodajemy majonez, doprawiamy do smaku. Dobra do obiadu i na impreze jako przystawka czy przekaska.