Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w śmietanie to jeden z moich ulubionych przepisów na śledzie. Z dodatkiem żurawiny, która świetnie podkreśla ich smak, sa naprawde pyszne. Rewelacyjny przepis, świetna przystawka na każdą okazje.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 62
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 22
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 314
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 62
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 22
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 314
Składniki
Natkę pietruszki posiekać i przelozyc do miseczki. Dodać do niej przetarte przez sitko żółtko, śmietanę, chrzan oraz sok z cytryny. Całość doprawić sola i pieprzem do smaku i dodać żurawinę. Całość dobrze wymieszać. Śledzie pokroić w mniejsze kawałki lub zostawić je w całości. Ułożyć warstwami na półmisku i każda warstwę polać przygotowanym wcześniej sosem. Na koniec posypać natka pietruszki. Podawać schłodzone. Smacznego!