Skorzonera w tuńczykowym majonezie

Skorzonera w tuńczykowym majonezie
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Czyli wężymord w domowym majonezie na oleju z tuńczyka z puszki.

Składniki

Przygotowanie

  1. Żółtko rozmieszałam z musztardą. Powoli dodawałam olej z puszki po tuńczyku razem z kawałeczkami mięsa tuńczyka.

  2. Dodałam jeszcze posiekane anchois zamiast soli dla mocniejszego rybnego aromatu.
    Sałatkę polałam sosem, świetnie pasuje.

  3. Smacznego :)

Komentarze do przepisu (8)

KulinarnaChwila 13 października
super:)
Maudie 13 października
Pyszności!
kucharka-amatorka 14 października
Kolorowa i z pewnością smaczna.
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki