Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkowe canneloni to świetna propozycja dosłownie na każdą okazję. Możemy podać je na rodzinne uroczystości lub zapakować do pojemników i zabrać do pracy, szkoły czy w plener.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1084
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1084
Składniki
Jajka obrać i pokroić w kostkę ( można użyć siatki do krojenia ). Dodać posiekaną natkę, oraz wasabi, majonez i przyprawy do smaku. Wymieszać wszystko i ewentualnie doprawić jeszcze do smaku. Na desce położyć plaster sera, na niego plaster polędwicy, w razie potrzeby przyciąć. Na polędwicy rozsmarować porcję masy jajecznej i na jednym brzegu ułożyć kabanosa. Zwinąć w roladkę i tak powstanie nasze cannelloni. Takie cannelloni można przechowywać do dwóch dni w lodówce.