Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sosie majonezowo- musztardowo- jogurtowym.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 125
Polecam.
Odsłon: 202
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 45
...ale pyszny.
Odsłon: 103
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 125
Polecam.
Odsłon: 202
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 45
...ale pyszny.
Odsłon: 103
Składniki
Ziemniaki ugotowałam w mundurkach. Schłodzone obrałam. Buraka starłam na małym oczku, zalałam szklanką wrzątku, dodałam łyżkę octu aby nie zmieniły barwy. Obrane ziemniaki dodałam do schłodzonych buraków. Po godzinie wyjęłam ziemniaki. Wymieszałam sosy z posiekanym szczypiorem i doprawiłam solą i pieprzem. Posiekałam z grubsza rukolę. Warstwy ziemniaków polewałam sosem i posypywałam rukolą.
:D
Smacznego :)