Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio często mam smaki na sałatkę ziemniaczaną. Jest świetna na śniadanie do pudełka do pracy albo jako dodatek do grilla. Tym razem wersja z dodatkiem czerwonej cebuli i szczypiorku.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Ziemniaki obieramy i gotujemy w lekko osolonej wodzie. Powinny być miękkie, ale nie rozpadać się. Odcedzamy i studzimy. Mortadelę, ser i ogórki kiszone kroimy w kostkę, cebulę czerwoną w piórka, szczypiorek siekamy. Musztardy mieszamy z olejem i miodem, aż powstanie gładki sos. Wszystkie składniki łączymy z sosem i dokładnie mieszamy. Sałatkę doprawiamy pieprzem do smaku. Podajemy schłodzoną.