Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek na grillowe szaleństwo :)
Przepyszne tradycyjne danie
Odsłon: 543
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 476
Szybka i smaczna
Odsłon: 8866
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 138
Przepyszne tradycyjne danie
Odsłon: 543
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 476
Szybka i smaczna
Odsłon: 8866
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 138
Składniki
Ziemniaki umyć i ugotować w mundurkach. Po wystudzeniu obrać i pokroić w talarki, jeśli ziemniaki są duże to w półtalarki.Cebulę pokroić w piórka, dodać do niej zmiażdżony czosnek, posolić, polać octem i odstawić na kilka minut.
Do miseczki nałożyć majonez, śmietanę, musztardę, koperek i wszystko wymieszać do połączenia składników. Doprawić solą i pieprzem.
Ziemniaki połączyć z cebulą i czosnkiem, delikatnie wymieszać dwoma widelcami, przełożyć do salaterki i polać sosem koperkowym. SMACZNEGO!