Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Ziemniaki wyszoruj szczoteczką, ugotuj w skórce, przestudź, obierz, pokrój na cząstki lub grube półplasterki. Cebule obierz, pokrój na plasterki, kiszone ogórki podziel na cząstki, rzodkiewki umyj, obetnij listki, potnij w plasterki lub ósemki, wymieszaj wszystkie przygotowane warzywa, posyp kminkiem. Jogurt przypraw do smaku sola i pieprzem, polej sałatkę, posyp natka, przed podaniem wymieszaj