Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35907
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 149
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 264
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 308
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35907
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 149
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 264
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 308
Składniki
Na rozgrzaną patelnię wrzucić wcześniej pokrojony w kosteczkę boczek., Następnie dodać cukinię ( około 6 grubych plasterków) .
Do miski wrzucić świeży szpinak, ser pleśniowy, pokrojone pomidorki koktajlowe, dodać wcześniej usmażony boczek z cukinią.
Całość zalać sosem zrobionym z łyżki oliwy z oliwek, łyżki soku z cytryny z dodatkiem szczypty soli oraz pieprzu. Można na koniec posypać prażonym słonecznikiem lub dynią;)