Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystanie makaronu z zupek chińskich. Sałatka na szybko.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 146
Polecam.
Odsłon: 779
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 117
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 146
Polecam.
Odsłon: 779
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 117
Składniki
Na początek łączymy przyprawy z obu zupek i zalewamy wrzącą wodą makaron. Gdy makaron nasiąknie trochę wodą i smakiem przypraw odlewamy wodę i zostawiamy do wystygniecia. W tym czasie w kostkę kroimy warzywa, ser i szynkę. Wszystko razem mieszamy dodajemy kukurydzę majonez i doprawiamy solą i pieprzem. Szybkie i proste. Smacznego.