Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 699
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 524
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 80
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 699
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 524
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 80
Składniki
Wykonanie sosu: Wszystkie składniki na sos razem połączyć i dokładnie wymieszać. Wykonanie: Makaron z zupek dobrze pokruszyć, dodać 2 przyprawy z nich, zalać wrzącą wodą i przykryć pokrywką, po chwili wymieszać i odłożyć aby makaron napęczniał. Fileta z kurczaka opłukać, osuszyć, pokroić w kostkę, przyprawić pozostałą przyprawą z zupek i podsmażyć na oleju lekko rumieniąc. Pieczarki odsączyć, pokroić w kostkę, dodać do makaronu razem z odsączoną mieszanką warzywną, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Następnie dodać kurczaka, posiekaną natkę pietruszki, zalać przygotowanym sosem i jeszcze raz dokładnie wymieszać i podawać z pieczywem. SMACZNEGO.