Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowa sałatka na smaczną kolację.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 30
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 360
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 82
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 30
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 360
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 82
Składniki
Wykonanie: Żołądki dokładnie oczyścić i opłukać, zalać gorącą wodą i zagotować, poczym przepłukać na sicie i ponownie zalać gorącą wodą i ugotować do miękkości. Po ugotowaniu żołądki ostudzić, pokroić, przełożyć do miski i połączyć z groszkiem. Całość przyprawić do smaku, dodać pokrojoną natkę pietruszki i wymieszać z majonezem. Sałatkę podawać z pieczywem.