Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest pyszna, polecam.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 115
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 162
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 42
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 115
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 162
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 42
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Składniki
Oczyszczoną i umytą fasolkę ugotować w osolonej wodzie z odrobiną cukru. Wyłożyć na sito, wystudzić, pokroić na mniejsze kawałki. Kukurydzę osączyć na sitku. Umyte pomidory pokroić na połówki. Cebulę pokroić w półplasterki lub w cienkie piórka. Szczypior też drobno pokroić. Warzywa przełożyć do salaterki i wymieszać. Sok z cytryny pomieszać z miodem i oliwą z oliwek. Polać warzywa i oprószyć pieprzem świeżo mielonym i solą do smaku. Można podać z sadzonym jajem. Smacznego.