Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna. Doskonale wpasował się marynowany pieprz.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 210
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 210
Składniki
Młode ziemniaki wyszorować i ugotować. Po wystudzeniu pokroić w kostkę. Dodać pstrąga oczyszczonego z ości i rozdrobnionego na kawałki. Ogórki, cebulę, jajka pokroić w drobną kostkę i wszystko wymieszać wraz z pieprzem marynowanym. Zrobić sos. Pomieszać wszystkie w/w składniki. Sosem polać sałatkę i wymieszać. Pozostawić w lodówce, żeby smaki się połączyły... i zajadać. Smacznego.