Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Prawdziwa uczta dla wielbicieli ryb i amatorów zdrowych, kolorowych i pysznych posiłków. Lekko słodki, musztardowy dressing świetnie podkreśla wyrazisty smak wędzonego na gorąco łososia. Pyszne, soczyste pomidory idealnie współgrają ze smakiem ryby, a dzięki dodatkowi jajka sałatka stanowi pełnowartościowy, pożywny posiłek :) To prawdziwa uczta dla podniebienia.
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1286
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1286
Składniki
Składniki dressingu dokładnie połączyć. Odstawić. Na talerzu ułożyć roszponkę. Dodać pokrojoną w kostkę paprykę, przekrojone na połówki pomidorki, jajka pokrojone na pasterki oraz krążki cebuli. Na wierzchu ułożyć kawałki wędzonego łososia.
Całość posypać sezamem i podprażonymi na patelni ziarnami słonecznika. Sałatkę polać dressingiem i podawać od razu po przygotowaniu.