Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna, lekka, a zarazem pożywna sałatka z wędzonej na gorąco makreli z jajkiem, ogórkiem oraz słodko-kwaśnym dressingiem to świetna propozycja na kolację, posiłek do pracy czy przekąskę w ciągu dnia.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 393
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 10658
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 55
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 393
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 10658
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 55
Składniki
Pestki dyni uprażyć na suchej patelni, pozostawić do wystygnięcia. Roszponkę ułożyć na talerzu dodać pokrojone na ósemki jajka, kawałki makreli, pokrojone ogórki, cebulę w piórkach oraz fasolę z puszki. Całość posypać pestkami dyni. Składniki dressingu połączyć. Sałatkę polać dressingiem na chwilę przed podaniem. Całość wymieszać.