Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka podana w ciekawy sposób powinna zachwycić każdego ;)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 190
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 190
Składniki
Na dnie szklanek układamy warstwę z odcedzonego i pokrojonego selera, po czym nakładamy rozdrobnionego tuńczyka. Na ryby dajemy odcedzoną fasolkę i pokrojone jaja ugotowane na twardo. Następnie odcedzony groszek i pokrojone grzybki.
Majonez łączymy z jogurtem, musztardą i przyprawami. Gotową sałatkę zalewamy sosem. Przed podaniem należy przez kilka godzin schłodzić w lodówce. Smacznego!